HVALPE FØDT DEN 25. APRIL EFTER: 4UHM17 Partridge Frozen Debbi & NOJCH DKBRCH Blackthorn Ekko

4UHM17 Partridge Frozen Debbi har den 25. april 2024 født 6 dejlige hvalpe. Det blev 3 tæver og 3 hanner. Faderen til hvalpene er NOJCH DKBRCH Blackthorn Ekko MET 1383/18 ejet af Janicke Gurijordet i Norge.

Hvalpene er klar til at flytte til deres nye familier i uge 25. ALLE HVALPE ER RESERVERET.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie. Få flere informationer omkring forældrene længere nede på siden

02.05.2024 - Ja - så er hvalpene allerede en uge gammel. Alt går efter planen. Debbie er den bedste mor, der vogter over hvalpene. Lige nu foregår der ikke meget, de sover og æder og bliver godt tykke. helt utroligt hvor homogene hvalpene er. Størrelsen på dem er meget ens. De lover godt. Lidt nye billeder fra i dag 🙂

27.04.2024 - Den 25. april fødte Debbie 6 dejlig hvalpe. Det blev til 3 tæver og 3 hanner. Jeg 🙂 webmaster er så heldig at skal have en af disse lækre hvalpe - så du kan være sikker på, at der ofte kommer nye billeder ind af dette skønne kuld.

Alle hvalpe er velskabte og har det godt. Fødslen gik som den skulle og mor Debbie elsker at være mor og er den perfekte mor. Hun viger helst ikke væk fra hvalpekassen. Alt ånder af fred og ro. Vi ses igen i næste uge.

ALLE HVALPE FRA DETTE KULD ER RESERVERET.