ALBA "Lucca" der er efter: DKBRCH DKWTCH DKJCH SEJCH(A) Frank In Greenwood DK03801/2014 og Andjøh's Jana DK11539/2015) har den 18. december fået 6 dejlige hvalpe. Faderen til hvalpene er Partridge Ocean Enzo DK05388/2019

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

Vi har selv beholdt en hanhund fra sidste kuld. Den er man selvfølgelig meget velkommen til at komme og hilse på og så kan vi samtidig få en uforpligtende hundesnak. Ring på tlf 60770067 eller 50511088 hvis du vil vide mere.

10.02.2024 - Nu er det lige op over at hvalpene forlader os. I denne uge er alle hvalpe blevet chippet og alle vores dejlige hvalpekøbere har fået deres eget valgte navn med ind på stamtavlen. I går den 9. februar har vi været hos dyrelægen og blevet tjekket. Vejet og vaccineret. Alle hvalpe er fundet helt tip top istand.
Sneen giver os udfordringer - så et tæppe er lagt ud så de stadig kan nyde maden ude.
Nyd de sidste billeder af hvalpene her på siden. Held og lykke med jeres nye hvalp 🙂

04.02.2024 - I denne uge har vejret heldigvis været med os. Hvalpene har været ude og opleve den store verden. Vi har også haft fornøjelsen af besøg fra vores hvalpekøbere. Børnene var i deres es - tror hvalpene syntes de var mega spændende at have besøg af. Der er blevet nusset til den helt store guldmedalje. Alle stortrives 🙂

24.01.2024 - Så blev det endelig tid til opdatering fra hvalpelandet. Hvalpene har haft fornøjelsen med et besøg af barnebarnet og som det ses på billederne, er der nydelse både fra de to-og fire benede.
Hvalpene har nu fået fast føde et et par uger og det går godt med alle maver. De kan nu stå ved sin egen skål 🙂
Da vejret ikke lige er med os til at komme i haven - er hele køkkenet lavet om til hvalpeland. Det store nye tøj dyr giver glæde - da det er skønt at kunne finde noget at sove på - når man har leget og spist.

10.01.2024 - Så har hvalpene fået deres første "faste" føde. Det skal I selvfølgelig ikke snydes for - så derfor denne lille extra opdatering. Hvalpene har ligeledes fået halsbånd på, da ligheden er meget stor på dette kuld. De er meget homogene. Vi får derved lettere ved at kende hvalpene fra hinanden og dermed få de vigtige tegn de giver os hver dag. 🙂

07.01.2024 - Så blev det tid til lidt flere billeder af hvalpen. Det går lige efter bogen og hvalpene vokser som de skal. De har flere gange fået klippet negle og er blevet meget mere livlige. Livet går med at spise og sove og vokse sig store ( som det også kan ses på billederne) 🙂 Mor "Lucca" ALBA er den perfekte og gode mor.... Vi ses forhåbentlig snart igen.

ALBA "Lucca " har den 18. december født 6 dejlige hvalpe. Fordeling blev 3 tæver og 3 hanner. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra den 12. februar.

ALBA:DKBRCH DKWTCH DKJCH SEJCH(A)Frank In Greenwood DK03801/2014 & Andjøh’s Jana DK11539/2015) Få flere oplysninger omkring ALBA “Lucca” på hendes egen side.

Partridge Ocean Enzo Dk05388/2019