Partidge Frozen Debbie har den 11. april født 9 skønne hvalpe
Faderen til hvalpene er: DKBRCH SEJCH 3RM22 2UHM2019 Squareclose West (Bosse)
Fordelingen af hvalpene blev: 5 tæver og 4 han hvalpe. Hvalpene er salgsklare ca. 5/6 juni 2023.

Der er én sort hanhvalp ledig.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie

04.06.2023 - I denne weekend har hvalpene haft stor fornøjelse af besøg af børnebørn. Der er blevet hygge og bygget hule for at skabe skygge til hvalpene. De har været ude i den store verden igen i vores grønne område. Nyd de skønne billeder af hvalpene. Samt den lille film der blev taget der vi var på tur. 🙂 Mor Debbie er og bliver - verdens bedste hundemor.

31.05.2023 - Vi har i dag været på tur med hvalpene. Vi kørte en tur til badesøen ved Ulfborg Kjærgård. I den nye store verden var alle hvalpe dejlig nysgerrige med stor gå på mod. Vi havde taget en fugl med - som alle var klar til at udforske. Nyd billederne fra dagen i dag - I får nemlig mange af dem 🙂 Hvalpene fik også gået over en bro. De var alle bare seje til at komme med over på øen, hvor de fik et lille søg med maden.

30.05.2023 - Skønne nabobørn var på besøg 🙂 Tak for besøget.

28.05.2023 - Endnu en dag med skønne hvalpekøbere. I får lidt flere billeder i denne uge. Som det ses på billederne nyder alle det gode vejr.

25.05.2023 - Hvalpekøber på besøg. Det er ikke kun børnene der vælger at lægge sig på græsplanen sammen med hvalpene. Skønt ser det ud. Altid så dejligt at få besøg af jer hvalpekøbere.

Hvalpenes første skovtur. Der var liv og glade dage. Hvalpene verden bliver udvidet og de befinder sig godt i den fri natur.

20.05.23 - Det flotte vejr er dejligt for små hvalpe. De elsker at være ude og nyder den store legeplads. Der har været mange gæster, hvor børnene er et stort hit for hvalpene. I denne uge får I lige en lille film, taget i det skønne vejr. Der er fart over feltet nu.

14.05.23 - Så kommer der endelig billeder fra hvalpeland. Der er virkelig sket en hel masse for hvalpene siden sidst. Vi har haft en hel vidunderlig weekend med det skønneste vejr. Vores have er lavet om til en stor legeplads, hvilket hvalpene syntes er et paradis.
Hvalpene har i dag nu fået ormekur - klippet negle og fået rent halsbånd på. De spiser også i haven og er rigtig gode til at få maden i en skål. I dag blev hvalpene ligeledes præsenteret for plæneklipper ( en gammeldags ) hvilket de tog med ophøjet ro og med stor nysgerrighed.

24.04.2023 - Hvalpene er nu 2 uger gamle. Der er kommer rigtig meget liv i hvalpekassen. Hvalpene har fået øjnene åbne nu så det går bare stærkt. Debbie er den bedste hundemor der passer og pleje hvalpene til UG + og slange. Denne gang får I en hel del billeder.

16.04.2023. Debbie har den 11. april født 9 skønne hvalpe. Fordelingen blev 5 tæver 4 han hunde Der er stadig én sort han hvalp ledig fra dette kuld. Debbie er den perfekte mor der virkelig går op i nurse de små. Så alt ånder idyl i hvalpekassen. Alle hvalpe har det godt.

Partridge Frozen Debbi 

 

Debbi er en fremragende jagthund med et dejlig temperament. Hun bliver brugt til både jagt/ opsamling og konkurrence.

Sidst men ikke mindst er hun en fantastisk dejlig familiehund. Du kan få mange flere oplysninger om Debbi ved at gå ind på vores hjemmesid (andjoh.dk) eller ved at ringe og

få en uforpligtende hundesnak. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive.

Få flere informationer omkring Debbie under hendes egen side her på hjemmesiden

DKBRCH SEJCH 3RM22 2UHM2019 Squareclose West (Bosse)

DK14230/2018

FTW Troddenmills Full Throttle Of Leacaz x Squareclose Pacha

Kende tegnet for Bosse er hans imponerende fremtoning, parret med hans rolige temperament og hans kraftfulde måde at arbejde på.
Tager venlig imod dig, med logerne hale og på en meget elskelig måde.
Både i arbejdet og i hverdagen er han behageligt afslappet, venlig og selvsikker.