Hvalpe 2021 - UHM17 Partridge Frozen Debbi & DKBRCH Partridge Happy Viper

4UHM17 Partridge Frozen Debbi har den 7. april 2021 fået 8 dejlige hvalpe – efter DKBRCH Partridge Happy Viper & Partridge Frozen Debbi.

Det blev til 4 hanner og 4 tæver – alle sorte. Alle hvalpe har det godt og Debbi er allerede en super mor. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra den 2. juni.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

Få flere informationer omkring forældrene længere nede på siden

22. maj – 2021 – Hvalpene vokser og vokser. Lige lidt billeder fra haven, så I kan se, hvordan hvalpene udvikler sig. Vejret var ikke det bedste så maven kunne ikke lige lægges på græsplænen. Men en lille film af hvalpene der nyder der mad, hvilket også ses tydeligt. En glad hvalpekøber var på besøg – og Pia tæller timer nu. Rigtig god pinse til jer alle. Husk at se Anders’s fantastiske film længere nede.

Alle hvalpekøberne fik et lille “startsæt” med sig her fra Kennel Andjøh. Jon og jeg håber I bliver rigtig glad for jeres nye hvalp. Vi har gjort hvad vi kunne – for at jeres hvalp har fået en god start på livet. Vi glæder os til at følge jer derude.

Et udplunk af alle hvalpebilleder der blev taget fra dette kuld.

DKBRCH Partridge Happy Viper & 4UHM17 Partridge Frozen Debbi