Andjøh’s Daybreak Scarlet har den 11. maj født 5 dejlige hvalpe – Det blev til 3 tæver og 2 hanner – efter Lesser Burdock Hurricane.
Alle hvalpe har det godt og Scarlet er allerede en super mor. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra den 6. juli.

Få flere informationer om forældrene længere nede på denne side.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

29.06.2021 – Så har vi været en tur ved badesøen. Hvalpene skulle ud og opleve den store verden. De fik alle våde poter og havde en pragtfuld time. Det var så heldigt at vores børnebørn fik chancen til at komme med. Det var noget drengene kunne lide. Her en dejlig billede serie – og ja, drengene hoppe i søen og fik en skøn oplevelse. Det fik vi lige en lille film af, hvilke kun kan pryde hjemmesiden. Så hvalpe og børn i naturen.

Der er da ikke noget skønnere at se et par glade børn, der har det sjovt.

26.06.2021 – Hvalpene er nu knap 7 uger gamle. Jeg var i dag så heldig at få “lov” til at give disse skønne hvalpe deres eftermiddagsmad. Jeg fik skudt en hel del billeder og havde et par skønne timer med hvalpene i haven, hvor de har et mega dejligt legeplads. Der er bare sket så meget med hvalpene, der er fuld fart på. ( Ikke den letteste opgave at tage billeder, når de hele tiden ville hen til mig)

Så fint at se at når de skal lave høm høm – går de fint langt væk for at gøre deres ting. Så I denne uge skal I ikke snydes for at masse billeder og lidt film af hvalpene. Nu vare det jo ikke længe før der er hvalpekøber der glæder sig til at få deres nye familiemedlem.

11.06.2021 – Hvalpene er nu 4 uger gamle og som det ses på denne video er der bare liv og glade dage. Scarlet er en rigtig fin mor der har fået sit første kuld. Der vil komme flere billeder af hvalpene ind på denne side.

Klik på navnet – for at få yderligere informationer omkring forældrene.

Lesser Burdock Hurricane & Andjøh’s Daybreak Scarlet